business-1012449_960_720

  • Linje e dedikuar Simetrike Download vs Upload;
  • Sherbim Interneti me linje te dedikuar;
  • Shpejtesi e palimituar Download & Upload;


Ne ofrojme:

  • Sherbim ne adrese me staf te kualifikuar dhe profesionist;
  • Shpejtësi deri në 10 Gbps ;
  • Bandwidth i gjerë;
  • Mungesë interferencash në linjë;
  • SLA 99.9 % e pavaruar nga kushtet atmosferike;
  • Teknologjia më e shpejtë me lehtësinë më të madhe të instalimit;