Next-Tv ju ofron eksperiencën televizive interaktive më të mirë të ditëve tona. Vjen me një risi për të gjithë abonentët familjarë duke hedhur në treg shërbimin Iptv në formë paketash të kombinuara me shërbimin efibres optike Tre shërbime në një faturë të vetme.

Shërbimi ynë, jo vetem ofron një gamë të gjerë kanalesh dhe programacioni, apo përfshin kanale në formatin HD, por ai ofrohet nëpërmjet teknologjisë së avancuar IPTV, që e kthen atë në eksperiencën më mbresëlënëse.

 

Plani Tring TV

(Çmimi)

Kanalet

Kosto Pajisjeje


Mujore

(790 Lek)

100 Kanale

Garanci 4.900 Lek per pajisjen 

Kliko për listën e kanaleve

6 Mujore

(790 Lek / muaj + 1 Muaj Falas)

100 Kanale

Garanci 4.900 Lek per pajisjen 

Kliko për listën e kanaleve

12 Mujore

(790 Lek / muaj + 2 Muaj Falas)

100 Kanale

Pajisja merret ne perdorim pa pagese

Kliko për listën e kanaleve

 
  

Plani Digitalb

Familjare

Premium

Kosto Pajisje

Mujore

1,290 Lek

-

Garanci 4990 Lek per pajisjen

3 Mujore

1,190 Lek

7,670 Lek

Garanci 4990 Lek per pajisjen

12 Mujore

1,190  Lek

25,990 Lek

Pajisja merret ne perdorim pa pagese

 

Përse duhet të zgjedh Next-Tv 
Sepse Iptv ofron shumë më tepër se platformat e tjera:

  • Përmbajtje e shumëllojëshme kanalesh televizive;
  • Programacion për të gjithë dhe përmbajtja më e fundit;
  • Cilësi shërbimi dhe format HD;
  • Shërbime të ndryshme si Video sipas Kërkesës, EPG, etj.;
  • Cilësi kujdesi ndaj klientit dhe mbështetje teknike;
  • Çmime të përballueshme;
  • Ofrohen tre shërbime në një faturë;
  • Mundësi personalizimi menuje dhe zgjedhje përmbajtjeje;
  • Jo thjesht TV, po një ekperiencë e re televizive ndërvepruese.
  • VoD ( Video On Demand)