Oferta per FamiljarëtSub-domains

NEXT Family 50 Mbps

1190
LEKË

 NË MUAJ

Pa Limit

Next Family 100 Mbps

1490

LEKË

 NË MUAJPa Limit

Next Family 200 Mbps

1990

LEKË

 NË MUAJPa Limit

Oferta per Bizneset

 

NEXT BUSINESS 50 Mbps

2490

LEKË

 NË MUAJ

Pa Limit

Download dhe Upload Simetrike

NEXT BUSINESS 100 Mbps

2890

LEKË

 NË MUAJ

Pa Limit

Download dhe Upload Simetrike

NEXT BUSINESS SUPER  200 Mbps

3490

LEKË

 NË MUAJ

Pa Limit

Download dhe Upload Simetrike

NEXT BUSINESS Extra 300-1000 Mbps

NA KONTAKTONI:
0696033339

Pa Limit

Download dhe Upload Simetrike

 

Çmimet janë me TVSH*.