banner_internet_marketing (1)

Linje IP Reale e dedikuar vetem per nevojat tuaja;

Sherbime Kamerash,Sherbime Financiare,Upload-ing;

Sherbime te personalizuara,Sherbime te dedikuara,Sherbime Hosting;

Ne ofrojme:

Sherbim ne adrese me staf te kualifikuar dhe profesionist;

Shpejtësi deri në 10 Gbps ;

Bandwidth i gjerë;

Mungesë interferencash në linjë;

SLA 99.9 % e pavaruar nga kushtet atmosferike;

Teknologjia më e shpejtë me lehtësinë më të madhe të instalimit;